Talent

Ontwikkeling

Co-Teaching

In samenwerking met de school ga ik als gecertificeerd DCL ( De CultuurLoper) Co-Teacher aan de slag. Middels de doelstelling die er is gemaakt via het ambitiegesprek gaan we samenwerken met elkaar om zo tot een prachtige creatie of presentatie te komen. Door motivatie en activatie zetten we het creatieve bewustzijn aan en leren we door het zelf te mogen doen  dat je meer kan dan je denkt. In veligheid en vertrouwen en dat je daarin geen oordeel vind. Van To tell naar To Ask.... 

Als Co-Teacher/Coach is het prachtig om te zien hoe jongeren de meest prachtige momenten middels hun creativiteit meemaken en zich weten door te ontwikkelen.

Kunst & Cultuur Coaching voor Docenten

Als docent weer heerlijk in de klas staan met nieuwe inzichten en frisse ideëen rondom Kunst & Cultuur Onderwijs. Want waar gaat Kunst & Cultuur educatie over en wat is jouw rol daarin dan als docent? Wat wil jij die leerling meegeven als die de school verlaat? En is dat dan ook wat het kind nodig heeft? 

Speciaal voor Scholen en Docenten ga je in team verband of individueel opzoek naar wat Kunst & Cultuur voor jullie of persoonlijk betekend in de huidige veranderlijke maatschappij waarbij Covid19 een grote rol speelt in hoe we met elkaar 

Voor meer infomatie kan je een afspraak maken 

Talentontwikkeling & Coaching

We gaan werken aan wat er nu nodig is om jouw talent nog meer in de spotlight te krijgen. Vragen die je hebt zoals ; Wie ben ik,  waar sta ik nu als talent en hoe kan ik mijn dromen voor de toekomst meer in beeld brengen komen aan bod. Want wat jij  nog meer nodig dan mijn scholing en extra lessen op gebied van oa. muziek, dans, theater? Wat wil je er mee doen of misschien wat wil jij er juist niet mee doen. En hoe is dit als ouder of verzorger om jou gepassioneerde getalenteerde kind te zien groeien naar meer willen en verlangen? Allemaal vragen....laat mij nou jou/jullie wegwijzer kunnen zijn!

Maak een afspraak voor meer informatie of kijk op de Facebook pagina of Instagram.
Er zijn ook open-office dagen bij de Bibliotheek VannU te Roosendaal 

Leeftijd: 10 t/m 18 jaar

Coaching

Ben jij al jaren bezig met het vorm geven van je talent en sta je op het punt belangrijke keuzes te gaan maken? Of zijn er soms te veel keuzes? Of heb je vragen over audities, wedstrijden, praktische zaken  die je op je pad krijgt in het kunst & cultuurveld? En hoe kan je dan een rode lijn vinden in al je passies?  Soms is het fijn om dan even te kunnen ventileren en een gesprek te hebben over waar het voor jou over moet gaan. In deze persoonlijke coaching gaan we de reis naar binnen maken en kunnen we gebruik maken van dat wat jij nodig hebt om creatieve processen weer op gang te brengen of te gaan ontdekken.

Jong volwassenen & Volwassenen

Reviews

Roosendaal on Stage: 

" Isméne  neemt al een aantal jaren deel aan het evenement Roosendaal On Stage een podium voor VMBO leerlingen. Beroepsbeoefenaars uit zeer diverse  sectoren helpen de VMBO leerlingen bij hun talenten ontdekken en bij hun studie en beroepskeuze. Als beroepsbeoefenaar ga je gesprekken aan met jongeren. Ik ben aanwezig geweest bij een stukje van de Doe Dag van Isméne. Ze had een super lokatie waar ze haar Doe Dag hield.Ze ging in gesprek met leerlingen over verschillende onderwerpen die de leerlingen bezig hielden. De leerlingen hingen aan haar lippen.
Het vertrouwen dat ze hadden in isméne was ongelofelijk. De leerlingen vertelde hele persoonlijke verhalen en  de groep was muisstil. Er ontstond een band de leerlingen hadden verbinding door naar elkaar te luisteren en te accepteren waarom en waardoor ze zijn wie ze zijn. Hoe isméne  dit weg heeft gezet is vakwerk!  Menig docent die dit niet lukt. De leerlingen in de groep waren een mengeling van verschillende scholen en verschillende leerjaren. Ze waren onbekenden voor elkaar. En dan  voor een groep vreemde leeftijdsgenoten je levensverhaal of je moeilijke momenten vertellen tegen een wildvreemde beroepsbeoefenaar.Dan moet ik zeggen dat deze beroepsbeoefenaar kwaliteiten heeft! En dat de leerlingen de positieve instelling van haar overnamen en de Doe Dag positief en met enthousiasme afsloten.

- Roosendaal On Stage - 
On Stage Landelijk beroepenfeest

Wat een goede Coach!

Wat een erg goede coach!
Vanuit school hadden wij een avond met verschillende beroepen waar wij uit konden kiezen om met ervaren mensen te praten over onze toekomst. Dat is zeker geslaagd! Bij binnenkomst bij De Kunst CultuurCoach was het gelijk raak! Alle onduidelijkheden werden meteen rechtgezet en alles viel op zijn plek. Een enthousiaste coach waarmee je echte goede gesprekken kunt voeren over kunst en cultuur! Wat een energie!

- Thomas Zager - 16 jaar