Persoonlijke Coaching?

Wil jij een afspraak maken om je innerlijke unieke Kunst & Cultuur power button te vinden! Stuur mij een persoonlijk bericht voor een oriënterend gesprek. Het leven is er een om te beleven. Kunst & Cultuur helpen hierin dit leven vanuit andere invalshoeken te bekijken en weer richting te geven. Waar wil jij naar toe? 
Pak je persoonlijke koffer met verhaal en boek een reis bij mij naar jezelf en je talent. Ook voor ouders en/of verzorgers.

Koffie & Thee staan klaar 

Kunst & Cultuur Coaching voor Docenten

Als docent weer heerlijk in de klas staan met nieuwe inzichten en frisse ideëen rondom Kunst & Cultuur Onderwijs. Want waar gaat Kunst & Cultuur educatie over en wat is jouw rol daarin dan als docent? Wat wil jij die leerling meegeven als die de school verlaat? En is dat dan ook wat het kind nodig heeft? 

Speciaal voor Scholen en Docenten ga je in team verband of individueel opzoek naar wat Kunst & Cultuur voor jullie of persoonlijk betekend in de huidige veranderlijke maatschappij. 

Voor meer infomatie kan je een afspraak maken 

Talentontwikkeling & Coaching

We gaan werken aan wat er nu nodig is om jouw talent nog meer in de spotlight te krijgen. Vragen die je hebt zoals ; Wie ben ik,  waar sta ik nu als talent en hoe kan ik mijn dromen voor de toekomst meer in beeld brengen komen aan bod. Want wat jij  nog meer nodig dan mijn scholing en extra lessen op gebied van oa. muziek, dans, theater? Wat wil je er mee doen of misschien wat wil jij er juist niet mee doen. En hoe is dit als ouder of verzorger om jou gepassioneerde getalenteerde kind te zien groeien naar meer willen en verlangen? Allemaal vragen....laat mij nou jou/jullie wegwijzer kunnen zijn!

Maak een afspraak voor meer informatie of kijk op de Facebook pagina of Instagram.
Er zijn ook open-office dagen bij de Bibliotheek VannU te Roosendaal 

Leeftijd: 10 t/m 18 jaar

Coaching

Ben jij al jaren bezig met het vorm geven van je talent en sta je op het punt belangrijke keuzes te gaan maken? Of zijn er soms te veel keuzes? Of heb je vragen over audities, wedstrijden, praktische zaken  die je op je pad krijgt in het kunst & cultuurveld? En hoe kan je dan een rode lijn vinden in al je passies?  Soms is het fijn om dan even te kunnen ventileren en een gesprek te hebben over waar het voor jou over moet gaan. In deze persoonlijke coaching gaan we de reis naar binnen maken en kunnen we gebruik maken van dat wat jij nodig hebt om creatieve processen weer op gang te brengen of te gaan ontdekken.

Jong volwassenen & Volwassenen

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/